Menu Zamknij

Catering

 

Menu wigilijne 2019

  • uszka z pieczarkami – 34 zł/kg
  • pierogi z kapustą i pieczarkami – 28 zł/kg
  • pierogi ruskie – 24 zł/kg
  • ryba po grecku – 40 zł/porcja na 10 osób
  • pieczeń z karkówki – 60 zł/szt (lub 10 zł/szt)
  • krokiet z kapustą i pieczarkami – 5 zł/szt
  • galaretki drobiowe – 5 zł/szt
  • galaretki rybne – 5 zł/szt
  • imperial (schab faszerowany szynką i serem) – 10 zł/szt
  • zbójnicki (schab faszerowany pieczarkami i serem) – 10 zł/szt
  • bigos myśliwski – 30 zł/kg
  • strogonov – 40 zł/kg

Zamówienia przyjmujemy do 17 grudnia.

Odbiór 23 grudnia.